XXIV Edicio 16 hores Futbol Sala Trofeu Roquette: (2 i 3 de juny – 2017).

Baix el patrocini exclusiu l’empresa local Roquette Espanya es va disputar el torneig de futbol sala de Benifaió amb equips de futbol sala com ara Bar La Picaeta, Asaor Empedrat, Ca Salvador i Spiri Bike Kaeru (els quatre d’Alginet), Los Pureta, Fuenycia (els dos de Vcia.), Citroen Gonzalo Alginet, Cent Pikes (Picassent), Play Win Alzira, o Dios Te Ama (El Cabanyal) i equips d’altres pobles, junt amb els equips locals CARP. METAL. FELIX MORENO, OPTICA CLERIGUES, SEGUROS OSCAR BALSELLS i JUANATINAYKOS.

Un total de 17 equips son els que van gaudir de la XXIV edició de les 16 h. Futbol Sala Trofeu Roquette.

Premis en metàl•lic, l’arbitratge íntegre per part del Comité d’Àrbitres de la Federació i els dos pavellons coberts, van fer el deliri de tots els participants i públic allí assistent.

El divendres 2 juny a la nit a les 23 hores començà el torneig, amb una gran afluència de públic constant durant tot el campionat jugant-se la Final el dissabte 3 d ejuny a les 13 hores.

Bar La Picaeta, conduits per uns magistrals Manu Sanchez i Ivan Alcaide, va aplegar a la Final i va guanyar a Asaor Empredrat de Tonet Ramírez i Rubén García (tano) per 7 a 4.

El trofeus al millor porter i jugador de la final van ser per a Ignacio Serra i per a Alejandro Ferrero els dos de Bar La Picaeta Alginet.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.