El festival “A la Fresca” ompli Benimodo de música

Benimodo, 8 de juny de 2017.La música tornarà a ser la protagonista de l’estiu a Benimodo. La Regidoria de Cultura de l’ajuntament que dirigeix Paco Teruel, junt amb la Casa de la Cultura local, han programat un any més el festival “A la Fresca 2017”. Se celebra els divendres i dissabtes del mes de juliol pels carrers de Benimodo, aprofitant els bars i cafeteries del poble, que veuen dinamitzat el comerç. Es poden gaudir així d’unes actuacions i espectacles variats on tenen cabuda tots els estils musicals possibles. Aquesta edició estarà marcada per la incorporació del Grup de Danses de Benimodo, i per l’actuació d’uns dels grups de rock-ska valencians del moment.

Així, les actuacions i espectacles per aquest estiu començaran el divendres 30 de juny a les 23 hores amb l’actuació de The Postman Rocks al Bar L’Encís (al Carrer del Forn). Al dia següent serà el torn per al Grup de Danses de Benimodo, que farà un circuit per diversos emplaçaments de la localitat des de les 23 hores. La següent setmana, el 7 de juliol, a la mateixa hora actuaran Sonia y Sus Secuaces en el Bar Mir, mentre el dia 8 serà el torn per a Sva-ters, la popular banda valenciana protagonista d’una de les trajectòries més llargues i intenses del panorama autòcton. Per a la setmana següent s’ha reservat l’actuació de María del Patra, que serà al Bar Ara Sí del Carrer Cooperativa. La Coral Polifònica de Benimodo arreplegarà el 21 de juliol el torn, amb el seu concert a partir de les 22 hores.

El 22 de juliol serà el concert de tribut a Loquillo en el Bar del Poliesportiu Municipal a partir de les 23 hores, mentre per a la següent setmana, la darrera, s’ha reservat l’actuació de la Societat Unió Musical de Benimodo en el Bar Musical de la Plaça Machi y la de la Big Band de Benimodo En Clau de Jazz en el mateix lloc, en dos concerts que començaran a les 22.30 hores.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.