Un centenar d’escolars d’Almussafes gaudixen d’una jornada lúdica en la piscina municipal

Emmarcada en el mes dedicat a l’esport, l’activitat ha reunit als alumnes de sisé de primària d’ambdós centres educatius per a fomentar la camaraderia i un estil de vida sa.

Almussafes, a 13 de juny del 2017.Les piscines municipals d’Almussafes han acollit este matí, de 9.30 a 11 hores, la quarta edició d’una trobada escolar amb què els estudiants de sisé de primària de la localitat han acomiadat l’any lectiu 2016-2017.

Emmarcada en el mes que l’ajuntament dedica a la pràctica de l’exercici físic i al foment de la vida sana, la iniciativa ha suposat una autèntica festa de fi de curs. Al llarg d’una hora i mitja, al voltant d’un centenar d’alumnes han completat un divertit circuit repartit en tres activitats diferents: vòlei platja (en la piscina infantil), aquagym (en la piscina mitjana) i altres jocs d’aigua (en la piscina olímpica).

 Sota el lema “Els escolars per un estil de vida saludable”, el consistori local i els centres educatius Almassaf i Pontet han organitzat la sessió esportiva, l’última trobada de la temporada amb què es pretén afavorir la camaraderia i la col·laboració entre els col·legis en un ambient positiu i divertit.

 Els estudiants s’han dividit en tres grups per a completar els tallers, coordinats pels dos professors de gimnàstica dels col·legis i dirigits pels monitors que ha facilitat el propi ajuntament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.