Bernardo Jareño i Eva Hidalgo s’imposen en la IV edició de l’Aquatló de Les Palmeres – Sueca

Sueca, 20/06/2017.La quarta edició de l’Aquatló Les Palmeres – Sueca, organitzat pel Mortes Bikes-VRP Electric-Club Triatló Sueca, va reunir dissabte més d’un centenar d’aquatletes que, al llarg del matí, participaren en les dos proves previstes, l’absoluta i la de promoció. Els participants de la prova absoluta havien de completar un primer segment de natació d’un quilòmetre i després finalitzar amb un parcial de carrera a peu de 5 quilòmetres, mentre que en la prova de promoció les distàncies eren just la meitat.

En xics, el dominador absolut va ser Bernardo Jareño, del Club Triatlón Villena, que es va imposar gràcies al gran segment de carrera a peu a l’aquatleta que havia eixit primer de l’aigua, David Argente, del Triburones de València. El podi el va completar Germán Alcalá, del Club Triatló Carcaixent.

En xiques, Eva Hidalgo, del club Vialterra d’Algemesí, es va fer amb el triomf per davant de la suecana Àngels Vidal, del Mortes Bikes-VRP Electric-Club Triatló Sueca. El tercer lloc va ser per a Mari Carmen Llácer, del Triesport Roquette.

En la prova de promoció els vencedors foren Josep Picazo, en xics, i Carmen Cebolla, en xiques. En este punt, cal destacar també la participació de nombrosos aquatletes locals tant en la prova oficial com en la de promoció.

A l’acte de lliurament de trofeus va assistir l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sueca, Vicent Baldoví. La prova ha comptat amb la col·laboració del consistori suecà i amb la d’altres clubs locals, el Club Natació Sueca i el Club de Córrer Peus Quets.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.