La jornada de Networking Empresarial Ribera-Alzira va reunir un total de 65 participants

Alzira, 22 de juny de 2017. – Ahir a la vesprada es va celebrar a la Casa de la Cultura la jornada «Networking Empresarial Ribera-Alzira», organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA i el CEEI (Centre Europeu d’Empreses Innovadores). Aquesta activitat de capacitació i formació de l’empresariat es troba dins el pla «Viatge a l’Empleabilitat» que ha dut a terme IDEA.

Aquesta jornada va reunir un total de 65 assistents, entre els quals es trobaven  empresaris/es, autònoms, comerciants, i gerents de PIMES. La jornada «Networking Empresarial Ribera Alzira» ha estat estructurada en dues sessions: la primera, a l’Auditori, va comptar amb una ponència de «Com parlar en públic i convèncer» a càrrec d’Adriana Rubio, directora Comercial de Dormitienda, mentre que en la segona, es va realitzar un Speednetworking on els participants van tindre l’oportunitat d’aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes amb altres participants.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «l’objectiu d’aquesta jornada és facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conéixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinèrgies, possibles col·laboracions i contractacions de productes i/o serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic.»

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.