Ciutadans (Cs) d’Alzira sol·licita al tripartit que complisca la seua promesa d’eliminar la taxa de fem industrial

Llopis denuncia que “els que ara governen continuen cobrant la taxa que qualificaven d’injusta en l’oposició”

Alzira, dilluns 26 de juny de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira, María José Llopis, ha demanat al tripartit que complisca la seua promesa d’eliminar la taxa de fem industrial. “De nou i per enèsima vegada ens trobem amb una promesa electoral del tripartit incomplida“, ha lamentat la regidora.

A més, Llopis ha explicat que “l’ingrés previst en el pressupost de 2017 respecte al cobrament d’esta taxa és idèntic a què hi havia en el pressupost de 2011, any en què es va començar a prometre la seua eliminació per part de què en eixe moment eren oposició“.

En este sentit, l’edil ha afegit que “el més vergonyós d’açò és que fins i tot van presentar una moció en el Ple per a eliminar esta taxa En ella, ha detallat la portaveu, el tripartit deia: “esta taxa es paga dos vegades, una en el rebut de la contribució i una altra en la pròpia taxa“.

Finalment, Llopis ha indicat que “si no són capaços de complir les seues promeses estaran enganyant una altra vegada a qui va dipositar la seua confiança en ells.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.