Els Jubilats i Pensionistes d’Almussafes realitzen l’últim viatge turístic de la temporada

Un total de 53 integrants de l’associació que agrupa a aquest col•lectiu es va traslladar el passat diumenge 25 de juny fins a Peníscola i Marina d’Or

Les altes temperatures d’aquesta època van fer que es decidiren per una destinació de platja, al que els va acompanyar l’edil delegada de l’àrea, Paqui Oliver

Almussafes, a 27 de juny de 2017. L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes va posar el punt i final a les seues excursions del curs el passat diumenge 25 de juny amb un viatge turístic a Peníscola i a Marina d’Or. En total, foren 53 les persones que es van inscriure per a participar en aquesta activitat, entre les quals es trobaven diferents integrants de la junta directiva i la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver.

Les localitats castellonenques de Peníscola i Orpesa van ser les destinacions triades per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes per a posar el punt i final a l’oferta d’excursions realitzades per l’entitat durant aquest curs 2016-2017. El passat diumenge 25 de juny, un total de 53 veïns i veïnes de la localitat, entre els quals es trobaven la regidora de la Tercera Edat, Paqui Oliver, i diferents integrants de la junta directiva, es van traslladar fins a aquests municipis per a gaudir d’una jornada amb marcat caràcter cultural i d’oci.

Al matí, els assistents van visitar el castell de Peníscola, on van conèixer de prop la seua arquitectura i història. Allí, els excursionistes també van tenir l’oportunitat de gaudir de les espectaculars vistes que ofereix el mirador situat en els voltants d’aquesta popular infraestructura. A la vesprada, i després d’un dinar en l’Hotel Gran Duque, es van acostar fins als Jardins de Marina d’Or, que reuneix en 500.000 metres quadrats de zones verdes i enjardinades una variada i exòtica vegetació procedent dels cinc continents. Durant un tranquil passeig, van descobrir canals, cascades, fonts, estancs i una pardalera amb aus de diferents grandàries.

“Va ser un dia molt agradable en el qual aprofitarem per a conèixer una mica més dos espais molt atractius i que es troben a una distància relativament curta d’Almussafes. Ara que conclou la programació d’aquest curs, vull agrair a l’Associació de Jubilats i Pensionistes de la localitat tot l’esforç que realitza durant l’any per a oferir un calendari d’activitats tan complet en el qual tenen cabuda activitats per a tots els gustos i els done l’enhorabona pel bon acolliment obtingut amb aquestes iniciatives”, destaca Paqui Oliver.

Després del parèntesi estiuenc, l’associació reprendrà la seua oferta de viatges turístics amb l’inici de la nova temporada, a partir del mes d’octubre.

Deixa el teu comentari