El Consell Agrari de Sueca finalitza els treballs de repavimentació de diferents camins rurals

El departament d’Urbanisme, de manera paral·lela,  treballa per la millora i l’accessibilitat en diferents zones urbanes

Sueca, 28/06/2017.L’Ajuntament de Sueca junt al Consell Agrari han rebut una subvenció per part de la Diputació de València dintre del seu Pla de Camins i Vials (PCV) per poder dur endavant les feines de repavimentació als camins de Ràfol – el Clot i al camí de la Raconada, també conegut com camí del cementiri.

En total s’ha rebut una subvenció de 118.520,14 euros, que s’ha dividit en tres parts: 8.164,48 euros per a la compra d’una màquina desbrossadora, una màquina més moderna amb la qual es pretén actuar en major rapidesa en la neteja de camins; 44.493,71 euros dirigits al paviment del camí de Ràfol – el Clot, on s’ha actuat sobre 12.411 m2; i 65.861,95 euros per al paviment del camí de la Raconada, on els treballs s’han efectuat sobre una superfície de 6.370m2.

Es tracta d’una de les principal accions que es porta a terme des del Consell Agrari, ja que un dels objectius que té l’ens és mantenir els camins rurals en perfecte estat. El regidor d’Agricultura i titular del Consell Agrari, Salvador Campillo, s’ha referit a la necessitat d’estes obres i ha agraït la complicitat de la Diputació de València, que ha fet possible una gran millora en estos punts d’actuació: “Els camins rurals pateixen el trànsit pesat de les maquinaries agrícoles que en ocasions fan malbé al aglomerat asfàltic fent necessària de tant en tant la seua renovació. A més a més, estes actuacions són necessàries també per garantir la seguretat tant de vehicles com dels vianants”.

Les actuacions en els dos camins han durat aproximadament un mes, atés que els treballs han significat també la tala de totes les soques dels arbres que sobreeixien per tal de deixar el camí el més pla possible.

Actuacions urbanes

De manera paral·lela, des del departament d’Urbanisme també es duran a terme diferents actuacions en la millora de les infraestructures urbanes, com és la repavimentació de l’Avinguda Vila i Honor de Corbera, per una banda, i per altra, una nova actuació emmarcada en en la línia de treball de l’eliminació de barreres arquitectòniques per a persones amb diversitat funcional. Estes dos actuacions estan subvencionades també per la Diputació de València dintre del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS).

L’Avinguda Vila i Honor de Corbera és un dels accessos més importants a Sueca des de la Ribera Alta, així com l’accés al centre de la localitat des de l’actual variant de la carretera nacional N-332.

La longitud de l’avinguda és d’aproximadament de 750 metres, encara que l’actuació es centrarà en 516 metres, contats des de l’antiga travessia de la carretera nacional N-332.

L’altra actuació que es durà a terme és la IV fase de l’eliminació de barreres arquitectòniques, amb l’objectiu de suavitzar la diferència de rasants existents en els itineraris dels vianants mitjançant l’execució de rampes accessibles, així com la senyalització tàctil i cromàtica dels punts de pas adaptats permetent el seu ús a persones invidents.

Es realitzaran diferents actuacions en cada u dels emplaçaments en funció de les diferents necessitats de cada u d’ells. Depenent de les característiques generals de les intervencions es poden agrupar en els següents punts: implantació de nous guals en les voreres, adequació de guals existents i implantació de passos de vianants elevats. Els principals carrers són: Castelló, Fàtima, Francisco Vitòria/ San Antoni i a l’Avinguda País Valencià.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.