Música pels refugiats, al parc de l’Alquenència

Alzira, 27 de juny de 2017.- El proper divendres 30 de juny a les 20 hores tindrà lloc al parc de l’Alquenència el concert de suport a les persones refugiades.

L’Ajuntament d’Alzira col·labora en este esdeveniment organitzat per la Fundació CEPAIM Convivencia y Cohesión social, en coordinació amb les entitats La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció, Club Cinema d’Alzira, Escola de Persones Adultes Enric Valor i El Norte Perdido i amb els veïns i veïnes de la ciutat.

Es tracta d’un treball conjunt que busca crear punts de trobada que fomenten la convivència intercultural. El parc de l’Alquenència acollirà les actuacions d’Art Espai de Música Alzira, Néstor Mont, cantautor de la Ribera, i la cantant senegalesa Jady Seck. Una nit màgica, on es barregen veu, instruments, cultures i solidaritat. A més es farà una lectura de poemes i d’un manifest i es podran tastar tapes de diversos països.

L’activitat forma part de les accions de sensibilització que el projecte Reflejad@s, de Cepaim, està impulsant a partir de la participació i implicació del veïnat, entitats i col·lectius alzirenys. A més, compta amb la col·laboració i suport econòmic del Centre de Participació Ciutadana i l’Ajuntament d’Alzira i amb el finançament del Ministeri de Treball i Seguretat Social (Secretaria General d’Immigració i Emigració, Direcció General de Migracions) i el FAMI (Fons Europeu d’Asil, Migració i Integració).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.