Alzira rep els desfibril•ladors per a les dependències municipals

Alzira, 28 de juny 2017.– L’Ajuntament d’Alzira ha rebut hui els equips desfibril•ladors fixos i un portàtil, per a dependències municipals i procedirà a la seua instal•lació els pròxims dies.

Les passades setmanes s’anunciava el curs de formació inicial SVB, Suport Vital Bàsic, en el qual participaran 40 treballadores i treballadors de l’Ajuntament, per a l’ús dels desfibril•ladors semiautomàtics externs.
La mort sobtada cardíaca suposa un important problema de salut pública. Reaccionar ràpidament i de la manera més efectiva possible al mateix lloc en què es produïx la parada és essencial en la recuperació. Esta iniciativa té el suport de tots els grups polítics de la corporació municipal, ja que el fet de disposar d’estos equips augmenta notablement l’èxit de recuperació en cas d’emergència.
Per a la distribució dels aparells s’ha tingut en compte l’afluència de ciutadans que fan ús de les instal•lacions i el tipus d’activitat relacionada amb l’esport físic. Els centres municipals als quals s’ubicaran els desfibril•ladors semiautomàtics externs són:

1. Piscina Municipal Coberta
2. Poliesportiu Jorge Martínez Aspar
3. Poliesportiu Fontana Mogort
4. Gran Teatre
5. Casa de la Cultura
6. Trinquet
7. Policia Local (portàtil)
8. La CLAU

El contracte inclou, a més de la formació, el manteniment dels equips.

Amb esta mesura Alzira comptarà amb el distintiu de ciutat cardioprotegida, un reconeixement que tramita l’empresa certificadora i l’atorga la Sociedad Española de Medicina y Seguridad del Trabajo (SEMST).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.