L’Ajuntament millora el pavelló esportiu Pérez Puig amb una ajuda de la Diputació de València

Alzira, 29 de juny de 2017.– El pavelló d’esports Pérez Puig està sent objecte de millores, ja que en l’última dècada ningú s’ha preocupat del manteniment d’esta instal•lació esportiva, la qual cosa feia necessari una actuació urgent per tal de condicionar-lo.

Amb una inversió de prop de 29.000 euros del PPOS, Pla Provincial d’Obres i Servicis de la Diputació de València, s’està millorant l’accessibilitat al recinte esportiu; s’ha habilitat una rampa d’accés i també s’està realitzant un bany per a persones amb mobilitat reduïda.

Per altra banda, s’ha col•locat en la consergeria una finestra de grans dimensions per tal de donar una major visibilitat a la pista esportiva des d’esta estança del recinte, així el conserge té un millor control visual d’esta.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, considera necessari este tipus d’actuacions. “Alzira és una ciutat amb una activitat esportiva elevada per tant des de l’Ajuntament no podem plegar-nos de braços mentre veiem com les instal•lacions esportives es degraden sense que ens preocupem pel seu manteniment i millora, si altres no han estat capaços de fer-ho nosaltres estem demostrant que amb voluntat es pot aplegar a poc a poc a tot”.

Per la seua banda, Aida Ginestar, regidora d’Esports, ha manifestat que “Millorant les instal•lacions esportives d’Alzira estem beneficiant la pràctica de l’esport, alhora que facilitem als esportistes llocs amb condicions i amb tots els servicis necessaris. En dos anys hem augmentat l’esforç per condicionar les zones esportives i ho continuarem fent, perquè les i els esportistes ho mereixen”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.