L’Ajuntament d’Alzira dóna la benvinguda a les becàries i becaris de «La Dipu et Beca» 2017

Alzira, 3 de juliol del 2017. Aquest matí l’Ajuntament d’Alzira ha donat la benvinguda als i les 34 seleccionats/des per a les beques de la Diputació. Seguidament, al Saló d’Actes han pres possessió i se’ls ha assignat a cadascú dels/de les becaris/es els seus respectius tutors dels distints departaments.

Alzira s’ha adherit al programa “La Dipu et Beca” amb la finalitat que estudiants universitàries/is o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en els distints departaments municipals. La duració de les beques serà de 2 mesos (juliol i agost). La dedicació dels destinataris de les beques serà, com a mínim, de 20 hores setmanals, que deuran ser realitzades seguint les instruccions d’un tutor.
Segons Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “des de l’Ajuntament s’ha realitzat un projecte en cadascun dels departaments per a la realització de la beca, a més s’han incorporat noves titulacions que la ciutadania demandava que foren incloses en les convocatòries. Volem agrair l’esforç de totes i tots per donar noves oportunitats als nostres joves”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.