Finalitzen les tasques de condicionament als carrers Federico Gómez Clemente i Simat

Alzira, 5 de juliol de 2017.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Gestió Urbanística, ha realitzat en les últimes setmanes els treballs d’asfaltatge dels carrers Federico Gómez Clemente i Simat, així com el condicionament del ferm on es planta el monument faller de la comissió de la plaça Alacant. Estos treballs s’han realitzat amb l’ajuda del Pla de Camins i Vials, PCV, procedent de la Diputació de València.

Una vegada finalitzades les obres, Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, junt amb Fernando Pascual, regidor de l’àrea de Gestió Urbanística, han valorat molt estes millores, ja que “a partir d’este nou exercici faller l’asfaltatge dels encreuaments de Federico Gómez Clemente i Simat, lloc on es planta la falla plaça Alacant, no es quedarà deteriorat per l’efecte de la calor de la cremà en ser substituït per llambordes resistents a les altes temperatures”, ha assenyalat Aguilar.

Per la seua banda Pascual, manifesta que “l’objectiu de la Regidoria de Gestió Urbanística és la de continuar millorant l’entramat urbà. Qualsevol subvenció que done peu a realitzar millores és benvinguda, ja que Alzira té molts llocs on actuar sent molts els suggeriments que es reben a diari per part del veïnat. Nosaltres, com a govern proper i que escolta, tractem de fer realitat totes aquelles reivindicacions veïnals que estiguen al nostre abast”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.