Prosub i Adispac reben de l’Ajuntament 2000 euros cadascuna per la donació de Texlimca

Alzira, 5 de juliol de 2017.– Pedro Andrés, gerent de Texlimca, ha entregat hui la quantitat econòmica corresponent a l’any 2016, que ha ascendit a un total de 3.967,11 €.

Des de la Regidoria de Serveis Socials es va proposar distribuir esta ajuda a les entitats locals que tradicionalment han treballat amb persones amb discapacitat i diversitat funcional: Adispac i Prosub, respectivament. Cadascuna de les entitats rep 1.983,55 €. Esta proposta va ser ratificada favorablement en la sessió extraordinària del Consell de Participació Social del dia 10 de maig de 2017 i aprovada definitivament per la Junta de Govern Local.

La regidora de Serveis Socials, Marina Mir, ha agraït a Pedro Andrés, com a representat de Texlimca, el treball que realitza l’empresa amb el valor simbòlic i afegit que té esta donació per la seua capacitat de generar connectivitat i sentit de xarxa entre els diferents actors municipals (Ajuntament, iniciativa empresarial i entitats de caràcter associatiu), en el context de la vertebració i cohesió social de la ciutat.

L’empresa Texlimca SA té l’autorització de l’Ajuntament d’Alzira per a l’arreplega selectiva de roba usada en la nostra ciutat, amb la col•locació de contenidors en la via pública. Des de 2015 ha incorporat la recollida d’oli domèstic usat. En l’acord d’esta autorització està previst que un percentatge de la recaptació es destine als fins d’interés social que estimara convenient i recomanara l’Ajuntament.

Pedro Andrés, gerent de Texlimca, ha agraït la confiança de la Corporació en la seua empresa i ha manifestat la importància de la tasca realitzada per Adispac i Prosub en benefici del poble. També ha volgut fer una crida de conscienciació a la ciutadana perquè la quantitat de residus de roba que s’arrepleguen actualment és la mateixa que fa 15 anys, malgrat que ara es compren més peces de roba perquè són més barates. En eixe sentit, la crida a la ciutadania és què no tire la roba al fem sino que s’utilitzen els contenidors habilitats. D’esta manera, baixarien la quantitat dels residus i també s’augmentaria la quantia que s’entregaria a l’Ajuntament segons este conveni.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.