Alberic activa una completa agenda cultural per a l’estiu

Alberic, 12 de juliol de 2017.La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alberic ha activat ja una completa agenda cultural estiuenca que va a omplir les setmanes d’actes per a tots els públics. Aquesta setmana, per exemple, se celebrarà en la Muntanyeta, el dijous a partir de les 20:30 hores, un acte poètic organitzat pel club de lectura “Lletres en Majúscula”, amb recitals poètics acompanyats de reflexions sobre la seua creació. Per la seua banda, l’endemà, el divendres, s’ha programat a la mitjanit una pel•lícula de terror en el Sector R, exactament en l’Avinguda Societat Unió Musical d’Alberic.

Es projectarà el film “Expediente Warren”, recomanada per a majors de setze anys. Aqueix mateix dia es projectarà en la Glorieta la pel•lícula de Warner Bros “Pan: Viaje a Nunca Jamás”, amb anterior sopar de “sota braç” a partir de les 21 hores. La projecció es va anul•lar la passada setmana per les previsions meteorològiques. Dins de la campanya de cinema en el carrer, hi haurà una altra sessió el 21 de juliol en la Plaça Miguelín amb la projecció de “Assassin’s Creed” per a públic jove i adult. Les sessions continuaran durant tot agost i setembre.

A més, el diumenge 23 de juliol la banda Societat Unió Musical d’Alberic participarà en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València que tindrà lloc en el Palau de la Música de València. Per açò, l’ajuntament ha activat una campanya per a mobilitzar a la ciutadania, que es podrà desplaçar amb autobús. En la casa consistorial es poden adquirir els tiquets.

Deixa el teu comentari