Les brigades del SEPE inicien les tasques de millora rural a Alzira

Alzira, 14 de juliol de 2017.- Divendres passat van començar a treballar l’Ajuntament les 64 persones vinculades al SEPE (Servici d’Ocupació Públic Estatal), que al llarg de dos mesos desenvoluparan les tasques de millora de camins, llits fluvials (et volies referir a això?) públics, espais naturals i parcel·les municipals del terme municipal d’Alzira. Durant esta setmana s’estan realitzant les tasques següents a diversos punts:

-Desbrossament de l’entorn de la pineda del Malecó a l’altura de la confluència del riu Xuquer amb el barranc de la Casella i millora del tancament de l’hort comunitari, l’Hort de Redal.

 -Desbrossament del barranc de la Casella. -Desbrossament del barranc de Tora i millora del tancament de l’antiga Gossera.

-Inici del desbrossament del barranc de la Falzia, a la Barraca. -Desbrossament del barranc del Respirall. -Desbrossament del barranc de Vilella.

-Desbrossament del barranc de la Perona. -Inici del desbrossament de la parcel·la municipal del Racó de les Vinyes. Inclosa dins del Paratge Natural Municipal de la Murta .

Al llarg d’estos dos mesos s’abordaran altres tasques al camí de Materna, barranc d’Iborra, la neteja de l’antic Pont de l’Estret, el camí de l’Alborxí i també diversos camins en la Garrofera d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.