L’Ajuntament d’Alzira exigeix per primera vegada, per a les Festes d’Alzira, mesures de prevenció i coordinació a les empreses d’espectacles.

Alzira 18 de juliol del 2017. Des de la regidoria de Funció Pública i Organització s’ha traslladat, en compliment de la legislació vigent en matèria de coordinació d’activitats empresarials, tota una sèrie de mesures de prevenció i coordinació a les empreses d’esdeveniments i espectacles per a les Festes d’Alzira. Cal dir que és la primera vegada que s’ha tractat d’oferir un catàleg de normes que van des de la prevenció en riscos laborals, l’exigència de formació a les treballadores i treballadors, fins a mesures mediambientals de tractament de residus.

Recordem que l’Ajuntament va aprovar el passat mes de maig una moció per a exigir a la resta d’administracions més mesures per fer front a la sinistralitat laboral i en matèria de prevenció, i el reforç de l’activitat inspectora en les empreses per a que que es complisca de manera efectiva la llei de prevenció.

El regidor de Funció Pública i Organització, Ivan Martínez ha remarcat que “en el govern municipal s’ha introduït el servei de prevenció en l’Ajuntament, també s’ha establert la supervisió a les empreses contractades si compleixen la prevenció de riscos laborals. De la mateixa manera, els plans de formació en el 2016 van abastar a 740 treballadores i treballadors públics, el major nombre fins a la data; també s’han establert plans d’emergència en els principals edificis municipals; per primera volta, totes i tots els treballadors i treballadores de les empreses que s’han municipalitzat han passat les revisions mèdiques; s’ha encetat el pla per a una organització saludable; i, de la mateixa manera, s’han posat mesures per reduir la temporalitat dels contractes i s’han millorat les condicions salarials dels grups més baixos de l’Ajuntament ja en el 2017”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.