30 participants a la cinquena edició de l’escola d’estiu de l’Alquerieta

Alzira, 19 de juliol de 2017.– La Regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir, ha visitat hui l’escola d’estiu del Centre de Participació Ciutadana de l’Alquerieta.

En esta cinquena edició, l’escola d’estiu acull a 30 xiquets del barri de entre 3 i 10 anys al llarg del mes de juliol.

L’empresa CAPS, és l’encarregada de l’animació i de les diverses activitats que es porten a terme al barri i al mateix CPC. Castells unflables, piscina, tallers I jocs per a adaptats a les diverses edats dels participants.

Enguany es compta també amb la participació de una becària del programa la Dipu et beca, que al llarg dels mesos d’estiu formarà part de l’equip de professionals del Centre de Participació Ciutadana.

D’altra banda l’escola d’estiu inclou el servei de menjador que es dona al mateix centre del CPC, mitjançant una empresa de càtering.

Tant el menjador com el servei d’activitats està subvencionat per la conselleria d’Igualtat I Polítiques Inclusives de la Generalitat.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari