La història d’Anna Frank arriba al Castell de Cullera

Els visitants podran reflexionar sobre la importància dels drets humans i el valor de la democràcia

CULLERA. 05-09-17. A partir del 8 de setembre el Castell de Cullera acollirà l’exposició ‘Anna Frank, una història vigent’, organitzada per la regidoria de Patrimoni Històric i Museus. Els interessats podran fer un recorregut a través de panells per la vida de la jove i els esdeveniments històrics que van portar a l’Holocaust.

Els interessats podran assistir de dimarts a diumenge en horari de 10 a 13 h i de 17.30 a 20.30 h. L’accés a l’exposició va inclòs amb l’entrada al Castell.

Dirigida principalment a jóvens d’entre 11 i 18 anys, se busca, entre altres coses, la reflexió sobre valors com la tolerància i el respecte. A més, es pretén crear un espai de diàleg a partir de la memòria històrica amb mires cap al futur.

Entre les fotografies, que aniran acompanyades de xicotets textos, es troben algunes imatges inèdites de l’àlbum familiar dels Frank. Conjuntament, es podrà visualitzar el documental ‘La curta vida d’Ana Frank’.

L’exposició, de caràcter itinerant, ha arribat a més de 70 països de tot el món i ha tingut una afluència de més de 12 milions de visitants. I és que el nombre de persones interessades per la història de la jove alemanya ha crescut fins a arribar al milió de visites anuals.

La Regidoria de Patrimoni i Museus, encapçalada per Amparo Jover, seguix en el seu esforç per portar la cultura als ciutadans.

Cullera plena de Cultura

Actualment hi ha altres exposicions culturals en el Castell com la recreació fotogràfica del desembarcament de Dragut a Cullera.

A més, la ciutat costanera acollirà pròximament més exposicions culturals com la mostra de pintura col•lectiva ‘Sensacions i color’ o ‘Nosaltres les escriptores. Valencianes en el temps’, una mostra itinerant sobre escriptores valencianes que fa un recorregut des de Sor Isabel de Villena fins a l’actualitat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.