El Consistori d’Almussafes renova la imatge de l’enreixat del CEIP Pontet

Almussafes, a 5 de setembre de 2017. L’Ajuntament d’Almussafes ha emprés este mes d’agost els treballs de millora de l’estètica de les tanques existents en el centre d’educació infantil i primària Almassaf. Atés que dilluns que ve 11 de setembre, el col·legi inaugurarà el curs educatiu 2017-2018, la primera acció completada s’ha centrat en la pintura de l’enreixat emplaçat en l’interior del col·legi, concretament en la zona que separa el pati dels alumnes d’infantil dels de primària. “Era necessari executar esta intervenció en primer lloc, atés que havia d’estar finalitzada abans de l’obertura del centre després del període vacacional”, explica el regidor d’Obres i Servicis, Andrés López.

La setmana que ve, els dos treballadors del POL (Pla d’Ocupació Local) que tenen assignades les esmentades labors de millora, executaran el procés de pintura de la tanca que delimita tot el recinte educatiu, “una continuació de l’actuació de transformació de la imatge externa de l’escola que es pot compaginar amb el correcte desenrotllament de les classes lectives”, afig l’edil.

 “Tal com vam fer a principis del passat any 2016 en el centre educatiu Pontet, hem apostat per aplicar una renovació completa de la imatge de tot l’enreixat interior i exterior de la dependència, triant per a això pintures de colors, que a més de transmetre una major alegria, es troben en major sintonia amb la joventut dels centenars d’escolars que tenim matriculats en el col·legi”, conclou López.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.