La Regidoria d’Educació i Infància obri el període de matriculació dels cursos de Jardineria i Perruqueria, dins del Programa Formatiu de Qualificació Bàsica (PFQB)

07 de setembre de 2017 – Un any més l’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria d’Educació, inicia el curs escolar amb l’oferta formativa de Programes Formatius de Qualificació Bàsica: Activitats Auxiliars en Vivers, Jardins i Centres de Jardineria i Servicis Auxiliars de Perruqueria.

Estos programes van dirigits a joves d’entre 16 i 21 anys, sense graduat en ESO. En el cas del programa d’Auxiliar de Jardineria cal tindre també un certificat de discapacitat. Per a més informació es pot cridar al telèfon 962459284 o dirigir-se al Departament d’Educació, situat en el 2n pis de l’edifici de Benestar Social, c/ Rambla s/n d’Alzira.

Estos cursos formatius estan autoritzats i subvencionats per la Conselleria d’Educació, i inclouen la realització d’unes pràctiques formatives en empreses col•laboradores, per tant, en finalitzar el període establit, l’alumnat obtindrà un certificat professional de nivell 1, en l’ofici de perruqueria o de jardineria, segons el curs realitzat.

Cal recordar que el període de matrícula està obert fins a cobrir les places oferides i que les classes s’inicien el dilluns 21 de setembre. El curs de Jardineria, destinat a joves amb algun tipus de discapacitat, té lloc a l’institut Rei en Jaume. Pel que fa al curs de Perruqueria, es realitza al CPC de l’Alquerieta.

El regidor d’Educació i Infància, Pepe Grau, declara que “des de la nostra Regidoria, ens marquem objectius també per a joves que no han finalitzat o obtingut el títol de Graduat en ESO i puguen ampliar els seus estudis cap a una professió i obrir-se camí laboral.”

El curs escolar s’inicia el 21 de setembre de 2017, i finalitza el 21 de juny de 2018; la jornada lectiva és de 6 hores al dia, en horari intensiu de matí.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.