La Policia Local d’Almussafes sufoca un incendi en una vivenda

La ràpida resposta policial va assegurar la seua extinció pocs minuts després de l’avís al 112 per part dels propietaris de l’immoble

La dotació de Bombers de Silla, desplaçada fins al lloc dels fets, va procedir a la ventilació del pis i de l’escala comunitària de l’edifici

Almussafes, a 8 de setembre de 2017. Dos agents de la Policia Local d’Almussafes van aconseguir sufocar l’incendi, declarat la passada nit en una vivenda de la tercera planta del carrer Pintor Sorolla, número 5, que no va causar ferits i que, com a conseqüència de la “ràpida i exemplar intervenció policial”, segons l’alcalde, Toni González, que es va desplaçar fins al lloc dels fets, va causar danys de poca consideració.

Una crida rebuda a les 21.50 hores d’ahir dijous, 7 de setembre, en el telèfon 112 informava de l’incendi originat en la cuina del citat immoble. La família propietària del mateix, els pares i els seus dos fills, van abandonar el domicili amb pressa i dos agents locals de servici, que en eixos moments es trobaven patrullant pels voltants, van acudir de manera immediata i van procedir al desallotjament de la resta de les vivendes d’este edifici, emplaçat en el carrer Pintor Sorolla d’Almussafes.

El foc, que es va originar en la vitroceràmica, ja s’havia traslladat fins a la campana extractora, encara que els dos policies locals van aconseguir extingir-ho en la seua totalitat, evitant així danys materials majors. No obstant i com a conseqüència de la inhalació de fum, els agents van haver de ser atesos pels servicis sanitaris desplaçats fins a la zona i posteriorment traslladats a l’Hospital de la Ribera, on ja han rebut l’alta.

Una altra patrulla de la Policia Local, la Guàrdia Civil i una dotació de Bombers del Parc de Silla també van ser mobilitzats. Els bombers van revisar tota la instal•lació i van procedir a la ventilació del domicili afectat, així com de l’escala comunitària d’este edifici de quatre plantes d’Almussafes.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Faustino Manzano, i el president de l’executiu van acudir a l’immoble i van supervisar tota la intervenció, a la que qualifiquen “d’exemplar”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.