L’antic solar de Cartonatges acollirà un aparcament lliure i un pipicà

11 de setembre de 2017 – Des de la Regidoria de Gestió Urbanística, està treballant-se per aconseguir adequar el solar de l’antic Cartonatges, amb un projecte que farà d’este espai un lloc d’espargiment i comoditat a l’hora d’aparcar els vehicles.

Una vegada finalitzats els treballs d’allisar i anivellar el terreny, part de l’espai es destinarà a un pipicà, on les mascotes puguen fer les seues necessitats en un lloc més accessible i controlat pels seus amos. Finalment, també s’adequarà una zona d’aparcament lliure, que tindrà accés pel carrer Pavia i pel carrer Mare de Déu de la Murta.

El regidor de Gestió Urbanística declara: “Estem fent que Alzira tinga cada vegada més espais oberts preparats per a disfrutar de la ciutat, que és un dels objectius d’este ajuntament. Hem d’explicar que en esta ocasió, podem executar totes estes accions en el solar de Cartonatges, per la cessió en precari d’estos terrenys a través d’un conveni amb els propietaris. D’esta manera podem realitzar diverses actuacions en el mateix lloc”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.