Tasta La Plaça compleix 10 anys a Sueca

Les sinergies entre el Tasta La Plaça i la Mostra Internacional de Mim motiven la celebració de la iniciativa, per primera vegada, en dos jornades

Sueca, 14/09/2017.La reeixida iniciativa Tasta La Plaça compleix deu edicions. El pròxim divendres i dissabte, 15 i 16 de setembre, Sueca tornarà a acollir un dels esdeveniments estrela de promoció del seu producte local. En esta edició especial, la iniciativa que es celebra al mateix Mercat Municipal La Plaça, s’ampliarà a dos jornades per donar cabuda al nombrós públic de la consolidada cita gastronòmica impulsada per l’Ajuntament de Sueca i l’Associació de Venedors de La Plaça.

El regidor de Comerç i Mercats, Pau Roselló, ha explicat que la decisió d’ampliar la iniciativa en un dia més respon també a la confluència amb la Mostra Internacional de Mim de Sueca. “Hem intentat afinar les sinergies amb la Mostra. Una gran part del públic del MIM s’hi acosta per menjar alguna cosa entre espectacle i espectacle i ens ha semblat una molt bona idea poder donar-los esta opció dos dies, millor encara que un, i coincidint amb el moment àlgid del cap de setmana, en dos de les jornades de major activitat del festival” ha explicat Roselló.

Els establiments que participaran en esta edició seran Carnisseria Celda, Fruites Miralles, Carnisseria Fina, Carnisseria Amadeo, Bar El Raconet, Bar La Plaça, Forn del Crist, Forn La Masia, Restaurant El London, Chocolatería Artesana Comes & Vero, Rostidets, Sumai Café & Bar i Salasons & Xarcu amb taper. A més a més, en esta edició participaran també l’Associació A passar-ho bé, la Fundació Santos Andrés, Santiago y Miguel i les bunyoleres de Fàtima.

Com a novetat, s’ha incorporat també una zona Chill-out amb barra amb mojitos, copes i còctels, que funcionarà a partir de les 21:00 h. i fins les 00:00 h.

Els visitants, com sempre, podran tastar una infinitat de productes des de carns i embotits, a la fruita i verdura del terreny o els dolços més típics de la gastronomia local, entre d’altres. Totes les degustacions seran a 1 €.

 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.