L’Ajuntament d’Alzira continua promocionant la ‘Reganyà’ com a producte de qualitat

Alzira, 19 de setembre de 2017. L’edició d’un llibre de divulgació sobre la ‘Reganyà’, una campanya per acostar el nostre dolç als centres educatius, l’assistència del Gremi de Forners en la Fira Comercial Oberta dels pròxims 29 de setembre i 1 d’octubre, o la presència d’aquest producte típìc en les delegacions d’Alzira a Còrdova són algunes de les activitats previstes per part de l’Ajuntament d’Alzira per a la promoció dels nostres forns i comerços de barri.

Per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, el seu responsable, Ivan Martínez, ha assenyalat que s’està ultimant l’edició, juntament amb Reclam Editorial, d’un llibre de divulgació que tractarà d’acostar a la comunitat escolar però també a tot el públic en general la Reganyà com producte típic d’Alzira, al mateix temps que es promou els nostres forns i artesanes i artesans de la ciutat. En les pròximes setmanes s’enllestirà una campanya amb els centres escolars, tal i com es va traslladar a les escoles de la ciutat, per a difondre aquest material divulgatiu per part de l’Ajuntament.

Per un altre costat, la regidora de Comerç i de Festes, Isabel Aguilar, ha anunciat que el Gremi de Forners participarà un altre any més en la Fira Comercial Oberta que tindrà lloc el cap de setmana del 29 de setembre a l’1 d’octubre en la plaça del Regne i l’Avinguda Luis Suñer. A més a més, en la delegació d’Alzira en l’Encuentro Nacional de Jóvenes Cofrades que tindrà lloc a Còrdova els propers 27, 28 i 29 d’octubre també estarà present el nostre producte alzireny.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.