L’Ajuntament d’Alzira ha instal•lat noves reixes al pis de la plaça de les Lletres Valencianes

20 de setembre de 2017-. Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’han canviat les primeres reixes del pis que, segons algunes queixes, donaven problemes tant als vianants com als xiquets i xiquetes a l’hora de jugar en la zona.

Anteriorment, les reixes eren de boca de respiració, semblants a les que s’utilitzen en el metro, però és evident que no eren les més adequades per a eixe lloc, per tant, l’Ajuntament ha pres la decisió de substituir-les per unes altres que s’acomoden a la zona i la seua activitat.

Després de trobar l’empresa que disposa del material indicat, s’han realitzat les obres pertinents per fer el canvi de reixes en el menys temps possible, encara que la segona part del reixat haurà d’esperar fins que es tinga la comanda de l’empresa.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “amb el canvi de reixes, l’espai queda més segur i tots els que disfruten d’esta plaça poden quedar tranquils amb la reparació. Cal recordar que algunes vegades les accions o decisions no són les més encertades, i des de fa molts anys esta plaça estava patint els inconvenients d’unes reixes que no corresponien. A poc a poc, anem fent que Alzira siga una ciutat millor”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.