IDEA inicia el programa Majors Mobilitzats

Alzira, 20 de setembre del 2017. Aquest matí ha començat el programa Majors Mobilitzats. L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i Jovesolides,  llancen una nova programació del “Curs gratuït per a usar Internet en el teu mòbil” dins del programa Majors Mobilitzats. Per a dur a terme el programa IDEA col·labora amb l’Associació Jovesolides, i podran participar de forma totes les persones majors de 45 anys amb interés en les noves tecnologies.

El Programa Majors Mobilitzats tracta d’acostar la informàtica, Internet i la tecnologia mòbil a les persones majors de la ciutat, disminuint la barrera digital d’aquest col·lectiu amb un programa formatiu basat en l’ús d’Internet i la tecnologia mòbil.  Aquesta nova edició del programa Majors Mobilitzats començarà el 18 i 19 de setembre fins al 2 i 3 d’octubre de 2017 en les instal·lacions d’IDEA.

Els cursos es realitzaran en les dependències d’IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació i inscriure’s, telefonant al 962455101 o personalment a IDEA en C/ Ronda Algemesí, 4.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari