IDEA oferta un curs de formació d’Activitats Auxiliars de Magatzem

Alzira, 26 de setembre de 2017. La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IIDEA i amb la col•laboració de la Cambra de Comerç de València, ofereix un nou curs de formació pràctica sobre activitats auxiliars de magatzem, dirigit a aquells/es joves a l’atur inscrits a la Garantia Juvenil i que busquen una especialització que els ajude a millorar el seu nivell d’empleabilitat.

Aquest curs té com a objectiu capacitar l’alumne per poder exercir les tasques pròpies de mosso de magatzem, capacitació per a obtindre el carnet de conductor de carretons elevadors i transpalet elèctric… entre d’altres. Aquest curs també inclou en la formació un apartat d’empleabilitat i habilitats socials de coneixements i recursos necessaris per a formar a l’alumnat en una cerca de treball més efectiva.
Segons ha manifestat Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «la col•laboració amb Cambra de Comerç amb l’Ajuntament d’Alzira per a la gestió dels Fons europeus de Garantia Juvenil ha permés que l’any passat s’oferiren cursos de formació en hostaleria i tallers amb contractes d’un any, incrementant l’oferta que proporciona IDEA. Anem a continuar treballant en aquesta línia per poder oferir oportunitats a diversos col•lectius desocupats».

El curs, amb una duració de 125 hores, es realitzarà a les instal•lacions d’IDEA del 14 de novembre al 21 de desembre de forma totalment gratuïta. En acabar el curs s’expedirà a l’alumnat un diploma acreditatiu com també el carnet de carretiller. El termini d’inscripcions és fins al 31 d’octubre en IDEA Alzira, C/ Ronda Algemesí, 4 Alzira. Telèfon: 96 245 51 01.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.