Cullera celebra la primera festa d’inici escolar

La regidoria d’Educació vol donar un aire nou al començament de les classes i motivar als estudiants

CULLERA. 26-09-17. L’inici del curs escolar és un moment molt especial per als més menuts de la casa. Tornar a les aules significa trencar amb l’oci de l’estiu per a retornar a la rutina de les matèries i els llibres. També és hora de retrobar-se amb els seus companys i conéixer a altres nous.

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Cullera ha volgut enguany donar una nova orientació al començament del curs i dotar este període d’un caràcter lúdic-festiu. «No volíem les típiques visites institucionals a les aules, que aporten poc als alumnes i hem pensat en un altre format que segurament els agrada més», indica la regidora d’Educació, Sílvia Roca.

D’esta manera, el 29 de setembre, els Jardins del Mercat Municipal acolliran la primera festa dedicada al començament de l’any escolar de la ciutat. La celebració tindrà lloc a partir de les 17 hores.

La iniciativa, impulsada per l’ajuntament de la mà dels centres educatius de la ciutat i les Ampes, pretén reunir a tots escolars i als docents en un entorn festiu. Un espai ple diversió que servirà per a crear llaços entre alumnes i professors.

Programació

Durant la jornada tindran lloc diversos tallers i activitats per als estudiants dels centres. A més, es comptarà amb la presència del cantautor de l’Alcúdia Dani Miquel, qui amenitzarà als xiquets i xiquetes amb el seu repertori de cançons, la majoria provinents de la tradició valenciana.

Roca pensa que és una bona oportunitat perquè els més joves tornen amb alegria a la rutina escolar. «La festa és un punt de trobada per als alumnes i el professorat. Una manera divertida d’iniciar el curs que s’aprofita per a donar visibilitat a la comunitat educativa», ha dit la regidora.

A més, este contacte relaxat i festiu entre els alumnes servirà d’ajuda perquè tornen a la rutina sense que acusen tant el contrast respecte a la vida estival.

S’espera un gran èxit d’assistència, ja que són més de 1.700 els escolars que estan cridats a participar en la trobada.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.