Este cap de setmana és la IX edició de la Fira Comercial “Alzira Oberta” i la festa de Moros i Cristians a la Vila d’Alzira

Alzira, 27 de setembre de 2017.- Este cap de setmana arranca la novena edició de la Fira Comercial “Alzira Oberta”, un aparador on mostrar als visitants tot el que oferixen els comerços de la nostra ciutat, del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d’octubre.

La fira s’ha consolidat, prova d’això és l’alta participació d’expositors d’enguany, “La més elevada des de la creació de la fira”, ha manifestat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Comerç.

A l’ampla oferta comercial s’unix l’exposició d’automoció de segona mà, a més de la zona de restauració on es podran degustar les millors tapes i l’activitat solidaria de zumba . Una altra activitat és la de l’animació infantil a la plaça del Regne.

“Una edició més comptem amb la col•laboració del fotògraf Víctor Balaguer per tal de dur endavant l’anamorfosi, una activitat que ha funcionant molt bé les dos edicions anteriors i que volem mantindre, ja que dóna un punt lúdic i divertit a l’oferta comercial de la ciutat”, ha assenyalat Aguilar.

Una de les novetats de la IX Fira Comercial és el sorteig de tres vals, per import de 100 euros cada un, per a gastar entre els comerços amb expositor a la fira.

Donat el creixement d’este esdeveniment comercial no es descarta un canvi d’ubicació de la fira de cara a pròximes edicions, encara que açò es tracta d’una possibilitat que cal estudiar amb deteniment.

Isabel Aguilar és també la regidora de Festes i Turisme i per esta raó anima totes les alzirenyes i tots els alzirenys, així com el veïnat de localitats de la comarca a participar dels actes de les festes de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira, festa declarada d’Interés Turístic Local.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.