Els alumnes del CEIP Almassaf senyalitzen les rutes segures per a anar a l’escola

Aquest matí, la Policia Local i un pintor han acompanyat a un grup de 12 estudiants del centre educatiu per a continuar amb la senyalització dels itineraris

El projecte Let’s Move, que s’està desenvolupant per segon any en el col•legi, cerca promocionar els desplaçaments a peu dels alumnes a les escoles

Almussafes, a 28 de setembre de 2017. L’habilitació de les tres rutes segures per al desplaçament a peu fins al CEIP Almassaf entra en la seua recta final. Hui, dijous 28 de setembre, 12 alumnes de cinqué de primària, acompanyants pel seu professor, han col•laborat amb la Policia Local i amb un operari de pintura en les tasques que s’estan realitzant per a completar aquesta actuació, després de la qual els alumnes del centre disposaran de rutes segures, saludables i sostenibles avalades per l’Agència Energètica de la Ribera i l’Ajuntament d’Almussafes.

El projecte Let’s Move, que té com a objectiu la promoció dels desplaçaments a peu fins als centres educatius, continua el seu desenvolupament en el CEIP Almassaf. El consistori municipal, a través de la seua Policia Local i els departaments d’Urbanisme i Educació, estan realitzant els treballs de senyalització d’al voltant de 600 metres de recorregut per a fomentar desplaçaments “segurs, saludables i sostenibles”.

Hui, dijous 28 de setembre, un grup format per 12 alumnes del col•legi ha acompanyat als agents de la Policia Local i a un pintor per a col•laborar en les tasques que s’estan duent a terme per a habilitar un total de tres rutes que els permetran desplaçar-se fins a l’escola amb senzilles indicacions estampades en el sòl, que van acompanyades amb les corresponents senyals verticals per a informar als conductors de vehicles.

Per a la correcta utilització d’aquests itineraris, que s’estan habilitant en 15 centres educatius de la comarca de la Ribera, i que estan impulsats per l’Agència Energètica de la Ribera amb el patrocini del programa europeu Erasmus+, s’ha establit que el color roig indica que l’escolar ha d’esperar abans de creuar el carrer i el blau identifica a l’alumne en moviment.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.