Ciutadans (Cs) d’Alzira agraix a l’Ajuntament que les seues denúncies hajen sigut escoltades

María José Llopis: “Algunes de les nostres denuncies al plenari de la setmana pasada sobre la situació d’alguns carrers de la nostra ciutat han surtit efecte”

Alzira, dilluns 2 d’octubre de 2017. “Ciutadans (Cs) d’Alzira vol agrair a l’Ajuntament de la ciutat que algunes de les denúncies que aquest grup polític va realitzar en el ple de la setmana passada estiguin sent ateses”, ha declarat la portaveu María José Llopis ha declarat qui també ha concretat que “els arbustos de la Plaça Major i els arbres del carrer O’Donnell han estat retallats”. No obstant això, l’edila ha assenyalat que “esperem que totes les altres demandes tinguin el mateix efecte”.

La regidora d’Alzira ha recordat que “l’adaptació dels parcs infantils per als xiquets amb mobilitat reduïda i la implantació d’un sistema de comunicació mitjançant pictogrames per a les persones amb autisme “són algunes de les propostes que Cs ha realitzat i que prompte seran una realitat en la nostra ciutat”.

“Creiem que igual que denunciem allò que ha de millorar-se o canviar-se en la localitat, també hem de reconèixer quan l’equip de govern ens escolta i pren les mesures pertinents”, ha explicat la regidora. Per això, ha afegit, “ens agradaria poder felicitar en breu al tripartit per haver dut a terme la revisió cadastral que venim demanant des del principi de la legislatura, així com la supressió de la taxa de fem que ja està inclosa en l’IBI”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.