Ciutadans (Cs) d’Alzira demana al tripartit que no oblide les zones verdes que ja existeixen per les de nova creació

• María José Llopis: “Esperem que els responsables del projecte tinguen en compte actuacions per evitar les picades de mosquits a la zona”

Alzira, divendres 6 d’octubre de 2017. La portaveu de Ciutadans (Cs) d’Alzira María José Llopis “ha celebrat la creació de noves zones verdes i d’oci a l’entorn de la ciutat”, però ha recordat que “cal mantenir els espais en condicions després d’haver-los inaugurat”.

A més, la portaveu del grup municipal ha destacat “el gran treball que queda per fer als parcs d’Alzira”. En esta línia, ha afegit que “espera que la il·lusió generada per l’habilitació dels 18.000 m2 siga traslladada a la resta d’Alzira perquè tots els veïns puguen gaudir dels parcs i jardins com si fossin nous cada any”.

D’altra banda, la regidora ha demanat que “es tinguen en compte les mesures necessàries per evitar les picades de mosquits i altres insectes que envolten el cau del riu”. “No tindria sentit l’habilitació de grans espais de lleure si la por a les picades manté als ciutadans allunyats de la zona”, ha assenyalat.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.