Natació com activitat escolar a Alzira

Alzira, 6 d’octubre de 2017.- Esta setmana ha començat el programa de la Regidoria d’Esports de natació escolar per al curs 2017-2018.

Com ja és habitual, les instal•lacions esportives municipals de la piscina coberta d’Alzira acolliran fins al proper mes de maig un total de 488 alumnes procedents de tots els centres educatius d’Alzira.

Es tracta d’una activitat emmarcada dins de l’oferta escolar dirigida als alumnes entre 4 i 12 anys, amb una periodicitat d’una sessió setmanal, subjecta al calendari escolar.

Per a poder oferir este servici, la piscina compta en cada torn amb professors i professores especialitzats, un socorrista de vigilància i un coordinador d’activitats.

Les classes, de dilluns a dijous de 16:45 a 17:30 h, tenen un import de 60 euros el curs, i les de divendres, de 14.30 a 17.30 h, 90 euros el curs.

Si estàs interessat pots inscriure’t fins a completar les places. Informa’t a la piscina coberta municipal d’Alzira, carrer Verge de la Murta, s/n 667 910 854.

Este programa pretén facilitar i fomentar la pràctica esportiva i l’activitat física en el medi aquàtic en edats escolars que comprenen des dels 4 fins als 12 anys.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.