L’acte de Reconeixement al Rendiment Acadèmic curs 2016-2017 va omplir el Gran Teatre d’Alzira

La vesprada del dimecres 4 d’octubre es va celebrar l’acte de Reconeixement al Rendiment Acadèmic curs 2016-2017 al Gran Teatre d’Alzira, que va reunir a més de 800 persones que acompanyaven els 153 joves que varen rebre es seu diploma de mans de l’alcalde, Diego Gómez, del regidor d’Educació, Pepe Grau, i la resta de regidors de la corporació municipal, per destacar amb les millors qualificacions en els nivells de Primària, Secundaria, Batxillerat, Programes Formatius i Música.

Una de les novetats que s’ha incorporat a l’acte tradicional és el premi 9 d’Octubre al Mèrit Educatiu. Una menció especial a un docent que, donada la seua forta motivació i implicació en el quefer diari, cal donar-li el reconeixement institucional que es mereix, per una gran trajectòria professional que ha deixat i continua deixant a la nostra ciutat, una empremta destacada al món de l’educació.

Este premi va recaure en José Ricardo Miñana Estruch, com a reconeixement de la seua trajectòria professional i educativa, en la seua incansable tasca per la defensa dels drets de les persones amb diversitat funcional, al llarg dels seus 22 anys com a director del Centre d’Educació Especial Carmen Picó.

José Grau va tindre unes paraules per a tots aquells i aquelles alumnes que cada dia s’esforcen per a superar dificultats, ja que dediquen moltes hores a l’estudi i també han obtingut excel•lents resultats, però no hi estaven a l’acte.

L’alcalde, Diego Gómez, va donar les gràcies als alumnes, familiars i personal docent per la seua dedicació i esforç, i els va recordar que “ Sempre seran com Jaume I, totes i tots tenim dins un cavaller, ple de coratge, que sempre està preparat per a començar un nou viatge”.

La part artística i musical va estar a càrrec del Grup de Clarinets de l’escola de la Societat Musical d’Alzira i del Grup de Danses d’Alzira.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.