El cadet femení blanc del C.B. Almussafes, finalista de la Lliga Valenciana 2017

Les joves, que van obtenir el títol en 2016, es queden a tan sol un pas d’aconseguir l’or, que va anar a parar al C.B. L’Horta Godella per 64-55

El Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes acull la final de l’edició València-Castelló d’aquest campionat

Almussafes, a 10 d’octubre de 2017. L’equip cadet femení blanc del C.B. Almussafes va aconseguir el passat dissabte 7 d’octubre la plata en la Lliga Valenciana en la seua edició València-Castelló. Les xiques del club de bàsquet de la localitat es van situar a 9 punts del C.B. L’Horta Godella, el seu rival en la final, que es va celebrar en el Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes, seu també de les finals de les categories Benjamí, Aleví i Infantil.

L’equip cadet femení blanc del Club de Bàsquet d’Almussafes va estar a punt de revalidar el passat dissabte 7 d’octubre el primer lloc en la Lliga Valenciana d’aquesta disciplina esportiva de la seua categoria en l’edició de València-Castelló. Les joves, que s’enfrontaven a les jugadores del C.B. L’Horta Godella, van concloure el partit amb un 64-55 en favor de l’equip contrari.

Tal com explica la crònica publicada per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), les d’Almussafes “no es van rendir, ho van intentar fins al final i animades pel seu públic van lluitar cada pilota, protagonitzant una gran remuntada que va igualar el partit mancant dos períodes per al final”. En l’últim tram de la trobada, les xiques de Godella “van reaccionar a temps i van tornar a posar-se per davant amb un lleuger avantatge que en aquesta ocasió sí va ser decisiu”, expliquen.

Com ja va ocórrer en 2016, les finals de les categories Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí, es van disputar en les pistes del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes, la qual cosa va convertir de nou la localitat en l’epicentre del bàsquet valencià.

Des de les 10:30 i fins a passades les 20 hores, les graderies del recinte almussafeny van romandre repletes d’un públic entregat als seus respectius equips. Al final dels partits, el president del C.B. Almussafes, Bernardo Marí, va participar al costat dels directius de la federació en el lliurament de premis d’aquest primer títol oficial de la temporada.

En categoria Benjamí i en Aleví Masculí van resultar guanyadors els equips del CBM Benifaió Roquette, en Aleví Femení el UPB Gandia, en Infantil Masculí i Femení el CB L’Horta Godella i en Cadet Masculí el TAU Castelló.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.