“T’atenem en valencià”, la nova campanya d’Alzira per a l’hostaleria

Alzira, 10 d’octubre de 2017.– La Regidoria de Cultura i Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira ha encetat una campanya de promoció del valencià adreçada a tots els bars i restaurants del nostre municipi.

La iniciativa pretén donar més visibilitat al valencià en este tipus d’establiments. Per això, es repartiran cartells als bars i restaurants interessats amb l’eslògan “T’atenem en valencià”. L’objectiu és que el client se senta còmode i puga usar-lo sense haver de canviar de llengua, com passa molt a sovint, a pesar que Alzira compte amb un alt percentatge de valencianoparlants.

D’altra banda, la campanya també inclou el repartiment de bossetes de sucre amb frases en valencià de personatges il•lustres tant valencians com d’altres llocs, així com proverbis universals.
La idea és que s’adherisquen el major nombre d’establiments possible, per tal d’augmentar la seua efectivitat. La regidoria ha enviat una comunicació a la Unió d’Hostalers d’Alzira, explicant el contingut d’esta acció que incentiva l’ús de la nostra llengua.

Per a prendre part en esta campanya de promoció del valencià cal telefonar, com a data límit el 30 d’octubre, al SERVAL (Servei de Promoció i Ús del Valencià), (c/Sant Roc s/n, 2a planta) 96 245 92 50 ext. 318 i 317 o enviar un correu a serval@alzira.es o a la Clau (c/Sant Roc s/n, planta baixa

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.