L’ONG CERAI dóna 500 llibres sobre agroecologia a l’Escola de Capatassos de Catarroja

Els exemplars van destinats a la biblioteca del centre per a l’ús dels alumnes i s’inscriuen en el conveni entre la Diputació i l’ONG, que manté la seua seu en les instal·lacions de Catarroja

17/10/2017.La biblioteca de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja compta ja amb 500 nous exemplars sobre Agroecologia, una donació de l’ONG CERAI, que manté la seua principal seu en les instal·lacions de l’Escola amb un conveni de col·laboració amb la Diputació de València.

“A través d’aquesta donació s’ofereix a l’alumnat la possibilitat d’accedir a una sèrie d’estudis i fonts d’informació que contribuiran a la transferència de coneixements”, ha assenyalat la diputada d’Educació, Salut i Benestar Social, Mercedes Berenguer, en l’acte de lliurament dels nous fons bibliogràfics.

Es tracta de manuals tècnics, estudis i guies especialitzades en l’àmbit de la producció agroecològica i la comercialització agroalimentària, entre altres matèries. “És un pas avant en el desenvolupament del conveni i suposa un important suport per a la biblioteca de l’escola”, ha indicat el director del centre, Vital García-Espanya.

Amb aquesta donació CERAI vol mostrar el seu compromís de col·laboració amb la Diputació de València en el foment de la recerca, formació, assessorament i difusió de l’agroecologia i el desenvolupament sostenible. Un treball que inclou la participació de l’organització en tasques específiques de formació per a l’alumnat.

Així mateix, segons ha avançat Vicent Garcés, vicepresident de CERAI, es treballa en noves formes de cooperació, que inclouen “la participació d’estudiants de l’escola en projectes de l’organització fora d’Espanya”. En l’acte, a més de la diputada, el director del centre i el vicepresident de CERAI, han participat el cap d’estudis de l’Escola de Capatassos, Francesc Herrero, i el director de CERAI, Jorge Cavero.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.