IDEA i l’institut d’FP Luis Suñer estreten la seua col•laboració

Alzira, 19 d’octubre del 2017. Ahir va tindre lloc una reunió amb l’equip directiu del Centre Integral Públic de Formació Professional Luis Suñer, tècnics d’IDEA i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, Ivan Martínez, en una reunió de treball al voltant del projecte per a la creació d’una Passivhauss (edifici amb un nivell d’eficiència energètica elevat) i un ecohort, que contarà amb la participació de les institucions públiques. Aquest projecte té una vessant innovadora des del punt de vista educatiu, ambiental i social per a les especialitats de l’alumnat del centre de Formació Professional i per als cursos que imparteix l’Ajuntament.

L’Ajuntament d’Alzira està preparant una sol•licitud per a rebre Fons Socials Europeus que contempla que uns 45 joves aturats/des puguen desenvolupar itineraris formatius amb el suport d’una ajuda, i un d’aquests, referent a les branques d’electromecànica, es durà a terme amb la implicació tant d’IDEA com del CIPFP Luis Suñer.

Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea, ha agraït la implicació de les treballadores i treballadors de les dos entitats públiques, l’esforç realitzat d’implicar-se i treballar de forma conjunta per a beneficiar a més col•lectius de la nostra ciutat. Segons ha manifestat I. Martínez: «IDEA i el CIPFP Luis Suñer estem desenvolupant accions conjuntes de formació, ocupació i projectes europeus. Enguany, dins el Pla juvenil Formació+Ocupació, un total de 20 joves desocupats/des estan realitzant contractes durant un any en l’Ajuntament que contemplen la formació complementària en diversos mòduls d’FP. Igualment, el centre formatiu participa dels projectes europeus per a rebre voluntaris/àries europeus en les seues instal•lacions, així com en els projectes de mobilitat europea promoguts per IDEA».

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.