Xarrada a Alzira sobre prevenció de caigudes

Alzira, 18 d’octubre de 2017. El proper dilluns 30 d’octubre tindrà lloc a la Casa de la Cultura d’Alzira una nova edició de Xarrades Saludables; en esta ocasió el tema serà “Prevenció de caigudes en persones majors” en la Casa de la Cultura les 7 de la vesprada. El ponent serà Òscar Pérez, metge del Departament de Salut de la Ribera.

Les caigudes en les persones majors no són un fet inevitable i impredictible i es poden aprendre a previndre, si s’adopten una sèrie de mesures de fàcil compliment. En esta xarrada coneixerem els principals consells i recomanacions per a evitar que les persones majors patisquen caigudes.

El Departament de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira ha subscrit un acord de col•laboració entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a través del qual es donarà esta interessant xarrada sobre la prevenció de caigudes en persones majors.

En finalitzar la xarrada, hi haurà un café tertúlia per a debatre sobre els temes tractats en la xarrada. L’assistència és lliure fins a completar l’aforament.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.