Ha finalitzat la primera edició Pla d’Ocupació Juvenil: “Formació + Ocupació”

Alzira, 25 d’octubre del 2017. El Pla d’Ocupació «Formació+Ocupació» de l’Ajuntament d’Alzira, que va finalitzar ahir, ha permés contractar 20 joves sense formació, amb l’oportunitat de formar-se i al mateix temps treballar i tindre experiència laboral en distintes àrees de l’Ajuntament (75% per a activitat laboral i 25% per a activitat formativa). A més, han començat l’FP bàsica i el Graduat Escolar amb la col•laboració de l’IES Luis Suñer.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “davant el problema de la desocupació juvenil a Alzira, resulta imprescindible articular mesures que incrementen les oportunitats d’ocupació d’aquest col•lectiu, les quals deuen contribuir a facilitar el seu accés al mercat de treball. Des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus també es vol destacar que és un pla pioner que estem ara amb la selecció de les treballadores i treballadors per a la segona edició. Es tracta d’un projecte amb un fort component social; s’ha realitzat un esforç pressupostari i per part dels tècnics important, que procura fomentar la formació i la inserció laboral, amb contractes que trenquen la temporalitat. L’administració té l’obligació de donar oportunitats als nostres joves i la principal prioritat de l’Ajuntament és l’ocupació”

El Pla d’Ocupació Juvenil té una dotació pressupostària de 350.000 euros en el 2017. A més a més, se suma als contractes d’un any que ha fet l’Ajuntament, de 43 joves d’un any, amb el projecte T’Avalem, i el taller d’ocupació en matèria forestal, que ha permés la contractació anual de 10 persones, amb un pressupost finançat per fons europeus de més de 700.000 euros.

Deixa el teu comentari