El Club de Lectura d’Almussafes rep l’escriptor Vicent Usó

Els integrants del club departixen amb l’autor de “Les veus i la boira”, obra guardonada amb el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa

La trobada es va celebrar ahir dijous 25 d’octubre en la Biblioteca Pública d’Almussafes

Almussafes, a 26 d’octubre de 2017. Ahir dijous 25 d’octubre a les 20 hores es va celebrar una nova sessió del Club de Lectura de la Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes. Per al grup assistent va ser un autèntic luxe poder analitzar la novel•la “Les veus i la boira” directament amb el seu autor, Vicent Usó, qui va assistir a la trobada i la va enriquir amb impressions i anècdotes. A través d’esta obra, Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa, Vicent Usó recorre els últims setanta anys del segle XX a partir d’algunes veus, més o menys sinceres, que van ser protagonistes.

La Biblioteca Pública Municipal d’Almussafes continua desenrotllant el programa de trobades literàries a través del seu Club de Lectura, una iniciativa que va arrancar a principis del 2015 i que ja compta amb al voltant de 15 participants fixos. Des de la seua posada en marxa ja s’han comentat un bon nombre d’obres, algunes d’elles amb la presència dels propis autors de les mateixes, la qual cosa aporta una visió diferent de la percepció dels lectors.

Precisament la trobada d’este mes d’octubre ha comptat amb l’assistència del creador de la novel•la “Les veus i la boira”, editada per Bromera i guardonada amb el premi més important de narrativa de València, que els integrants del club han llegit durant l’últim mes. Vicent Usó, situat en la primera línia del panorama de les lletres i amb nombroses obres guanyadores i finalistes en els premis literaris més significatius, va participar activament en la sessió.

La pròxima cita del Club de Lectura està fixada per al 30 de novembre i en esta ocasió s’analitzarà l’obra “La mujer de la llibreta roja” de l’autor francés Antoine Laurain. Els interessats a unir-se al grup literari tan sols deuen d’acudir a l’esmentada reunió o inscriure’s, bé en la mateixa biblioteca o cridant per telèfon al 96 178 45 55, en horari d’obertura d’este servici municipal.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.