Sueca posa en marxa el dispositiu especial per Tots Sants

Sueca, 25/10/2017.L’Ajuntament de Sueca posa en marxa, un any més, el dispositiu especial per la Festivitat de Tots Sants. La capital riberenca posa a disposició dels seus ciutadans una línia especial d’autobusos gratuïts, durant el dimecres 1 de novembre, per facilitar el desplaçament dels ciutadans fins al Cementeri. L’edifici municipal obrirà en horari ininterromput de matí i vesprada en el dia de la festa (l’1 de novembre) i també en els dies previs, des de les 9:00 i fins les 18:00 de la vesprada, els dies 29, 30 i 31 d’octubre.

Els autobusos, que faran trajectes d’anada i tornada, circularan a partir de les 9:00 hores i fins les 18:00 hores de la vesprada i tindran eixida des de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes.

L’itinerari de l’autobús de Sueca serà el següent: Eixida (des de les 9:00 i fins les 17:30 h) des del Bar Llopis, Travessia dels Franciscans (junt a Mercadona), Bernardo Aliño, Església Milagrosa, Granja Arrossera i tornada amb el mateix recorregut (des de les 9:30 i fins les 18:00 h.).

Els autobusos del Perelló i el Mareny de Barraquetes tindran eixida, des de les respectives parades de l’autobús, a les 10:30 i a les 16:00 hores i la tornada serà a les 13:30 i les 18:00 hores.

Com ve fent-se en els anys anteriors, per evitar els embossaments i el caos circulatori, quedarà prohibida la circulació i l’estacionament de vehicles a les següents vies: C/ Sebastià Diego, des de l’encreuament amb el C/ Dr. Fleming fins al Cementeri, i també en l’encreuament del Camí Vilella en el Camí del Cementeri.

Només es permetrà la circulació de taxis i de vehicles particulars que transporten persones amb mobilitat reduïda o amb impediments físics, fins a l’entrada del Cementeri, l’entrada serà per l’Avinguda Vilella i no es podrà estacionar més de cinc minuts.

Com cada any, el dia de Tots Sants, a les 12:00 hores del migdia s’oferirà una missa en honor de tots els difunts a la plaça de la Mare de Déu de Sales del Cementeri Municipal de Sueca.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.