Les joves promeses de la gimnàstica rítmica busquen una oportunitat a Cullera

La ciutat acull l’inici del Trofeu Mediterrani, que reunix a més de 600 persones en el Pavelló Cobert

CULLERA. 31-10-17. Cullera fou este diumenge la capital valenciana de la gimnàstica rítmica. El Club Gimnàstica Rítmica de la ciutat exercí d’amfitrió de la primera fase de conjunts del Trofeu Mediterrani, un torneig oficial que servix com a trampolí per a les promeses d’este esport.

L’esdeveniment concità un alt interés i va atraure al voltant de 600 persones que animaren amb ganes des de les graderies als diferents clubs participants.

Un total de 150 gimnastes van demostrar el seu talent en la primera fase del torneig, que donà començament a les nou del matí i que es va allargar fins a les 14 hores.

La localitat costanera va participar amb quatre conjunts sumant en total més de 20 gimnastes, que demostraren un nivell molt alt.

El torneig, que consta de dos fases de conjunt i una individual, disputa cada trobada en una població diferent. Cullera ha sigut la parada inicial en la competició. Són els mateixos clubs de les gimnastes els que s’encarreguen d’organitzar l’esdeveniment, tal com ha ocorregut al llarg de les últimes edicions.

El trofeu Mediterrani dóna l’oportunitat a totes les gimnastes que no han aconseguit encara el nivell de federació el fet de poder demostrar les seues aptituds en una competició i davant d’un jurat.

Deixa el teu comentari