Alzira enceta un curs de jardineria ecològica

Alzira, 7 de novembre de 2017. El proper 27 de novembre les instal•lacions d’IDEA acullen el nou curs de tècnic d’especialització de jardineria ecològica i sostenible.

Es tracta d’un curs de 18 hores gratuït i homologat per a facilitar la formació requerida per l’organisme de control i certificació valencià (CAE-CV) i organitzat per l’IVIA amb la col•laboració de l’Estació Experimental Agraria de Carcaixent i l’Ajuntament d’Alzira.

La jardineria ecològica s’adapta a les tècniques per a la gestió i manteniment dels jardins d’una forma sostenible, una demanda de la ciutadania donat el creixent interés per a disminuir l’impacte ambiental i saludable de l’ús dels fitosanitaris o fertilitzants i gestionar millor les restes de les matèries orgàniques o l’aigua.

Al curs s’explicarà com aplicar el reglament de l’agricultura ecològica a la jardineria, així com les diferents formes de gestió, manteniment i disseny en l’entorn de la jardineria pública i al clima mediterrani.

En total s’han oferit 35 places i per a assistir cal inscriure’s en l’Ajuntament d’Alzira, Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient al telèfon 96.245.92 69 o enviant un correu electrònic a agricultura@alzira.es o mediambient@alzira.es.
El termini estarà obert fins al 23 de novembre.

PROGRAMA
Dilluns 27/11/17
De 18:00 a 19:30. La jardineria ecològica dins del I PVPE. L’agroecosistema dins
del jardí ecològic. Productes naturals per a sanitat permesos en AE.
Professor: Alfons Domínguez (STEit).

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.