Les actuacions en l’exterior de l’empressa Family Cash, a Alzira, milloraran l’entorn i l’accessibilitat

Els responsables de l’empressa Family Cash i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’han reunit en diverses ocasions per tal de revisar les deficiències o anomalies que hi puguen haver en els voltants i accés a l’empresa, i solucionar-les al més prompte possible.

El regidor, juntament amb les tècniques d’obres i zones verdes de l’Ajuntament d’Alzira, ha estat supervisant les obres de condicionament de l’exterior, de voreres, pavimentació i connexions de clavegueram, com també està estudiant-se i valorant-se les obres d’un tram de vorera en el carrer Gandia i la possibilitat de renovar els arbres dels voltants a l’empresa, ja que estos tenen una edat considerable. Estes mesures i actuacions millorarien en molt l’entorn i s’adaptaria a la imatge més actual que está donant-se a la ciutat.

Pascual assegura que “Alzira està fent-se cada vegada més gran, les empreses aposten per la nostra ciutat i participen activament en la creació de llocs de treball, i junt amb el canvi que està realitzant-se en diferents carrers i zones de la ciutat, esta és una ocasió més per a posar en valor tant les empreses com la predisposició a millorar la ciutat, l’entorn. Les actuacions que estan realitzant-se als voltants de l’empresa Family Cash milloren, sens dubte, tant la imatge com l’accessibilitat.”

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.