Les marquesines de les parades de l’autobús urbà d’Alzira actualitzen la seua imatge

Després dels canvis que s’han efectuat als trajectes de les línies d’autobús urbà, i implantar panells lluminosos i altres mesures, ara toca actualitzar, reparar i/o reformar les marquesines existents en les diferents parades al llarg de la ciutat d’Alzira.

La regidoria de Serveis Públics va instal•lar tres unitats noves al 2016, dos en la plaça del Regne i una a la plaça Major, i a hores d’ara està realitzant actuacions de millora, en les 13 que ja estaven ubicades en la ciutat, basades en tasques de neteja general, condicionar estructures, substitució de sostres, millora de banquetes de fusta, substitució de panells de metacrilat, policarbonat i canvi de la tonalitat de la pintura, que passa a ser de color corporatiu.

Segons opina el regidor, Fernando Pascual, “el transport públic és un servei del qual hem d’estar pendents diàriament. Són molts els usuaris que en fan ús i han d’estar en les millors condicions per donar un servici adequat. Després d’alguns canvis i actualitzacions, és moment d’adequar les marquesines que existeixen al llarg dels trajectes de les línies del bus urbá, de les quals en una primera fase són prioritàries 10, que són les que en pitjor estat es troben. Sens dubte continuarem aportant millores a tot el que te relació amb el servei del transport urbà.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.