La Biosfira, la fira de la sostenibilitat i productes ecològics d’Alzira i la Ribera, prepara la seua segona edició del 18-20 maig

Alzira, 10 de novembre del 2017. Hui ha tingut lloc en les instal•lacions d’IDEA la primera reunió de treball organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, amb el departament de Medi Ambient i Agricultura i distintes associacions, empreses i entitats, per a l’organització de la segona edició de la Biosfira de productes ecològics d’Alzira i la Ribera, que es celebrarà del 18 al 20 de maig del 2018.

Segons ha explicat Ivan Martínez, regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus: “Biosfira va ser premiada per part de la Generalitat Valenciana com a fira de l’any. Recordem que la primera edició de la Biosfira va aconseguir superar les expectatives, va comptar amb la participació de vora 70 expositors, 25 associacions i un centenar de tallers, ponències i actuacions que reuniren a milers de persones en el parc de l’Alquenència, el pulmó verd de la nostra ciutat. Amb la segona edició de Biosfira es pretén constituir Alzira com un referent en aquest àmbit gràcies també a l’impuls de l’Ajuntament i anem a tractar de consolidar aquest esdeveniment per a què servisca de motor econòmic en la nostra comarca”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.