L’Ajuntament d’Algemesí, ACSA i EMPAL inicien el Pla de Dinamització Econòmica d’Algemesí

Les associacions de comerciants i empresaris gestionaran l’oficina econòmica local que impulsarà la creació d’empreses i ajudarà al creixement econòmic

L’Ajuntament d’Algemesí ha signat un conveni amb les entitats empresarials locals, Associació de Comerços i Serveis d’Algemesí (ACSA) i l’Agrupació d’Empresaris d’Algemesí (Empal) per a executar el Pla de Dinamització Econòmica de la ciutat, un treball dut a terme per la Universitat de València, juntament amb el consisitori, i les dues associacions empresarials.

En el desenvolupament del pla s’han implicat tots els grups polítics municipals per a constituir una taula de seguiment del pla, que permetrà analitzar la seua evolució i el compliment de les seues finalitats.

La regidora de Comerç, Indústria i Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat que ACSA i EMPAL “són entitats locals que representen a les empreses locals i compten amb la suficient experiència en dinamitzar el comerç i el teixit empresarial, per tant són els indicats per a portar a la pràctica el treball diari”.

El treball que duran a terme ACSA i EMPAL consisteix en crear una oficina econòmica local que preste serveis i assessorament als comerciants, empresaris i emprenedors locals, detectar problemes i necessitats del teixit econòmic local, recolzar a les empreses per a millorar la seua capacitat competitiva, així com impulsar la consolidació empresarial i el creixement.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, ha assegurat que les institucions públiques “han d’arreplegar les inquietuds dels ciutadans, i en aquest cas volem convertir la crisi en una oportunitat per a resoldre els problemes econòmics i establir les línies del futur econòmic de la ciutat”.

L’Ajuntament d’Algemesí invertirà 100.00 euros a engegar aquest pla, a més de 50.000 euros en la millora dels polígons industrials. A través d’aquest conveni, ACSA rebrà 26.400 euros i EMPAL 33.600 euros per les despeses del personal tècnic responsable d’administració i les despeses del personal tècnic de gestió respectivament.

La presidenta de ACSA, Gema Carrasco, ha assenyalat que “la unanimitat amb què ix aquest pla de treball per part d’associacions i partits polítics ofereix una oportunitat única per a treballar pel desenvolupament de la ciutat”.

Per la seua banda, el president de EMPAL, Juan Carlos Ferragud, considera que el comerç i la indústria “han de servir de motor de l’economia local, amb la creació d’una oficina econòmica hem d’impulsar l’economia de la ciutat i amb aquest objectiu ara ens posem a treballar”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.