El CEGA organitza i triomfa en el VIII Trofeu Vila d’Almussafes de Gimnàstica Rítmica

El Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat va acollir el passat dissabte aquesta competició i el diumenge la primera fase del Torneig Interclubs

El club es mostra satisfet tant amb els resultats esportius aconseguits per les seues gimnastes com per l’organització de l’esdeveniment

Almussafes, a 13 de novembre de 2017. Les gimnastes del Club Esportiu Gimnàstica d’Almussafes continuen demostrant que el treball constant acaba per portar els seus resultats. Les participants del CEGA en els tornejos celebrats el cap de setmana passat en el Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat van arreplegar diverses medalles que les acrediten com a membres de l’elit valenciana d’aquest esport. L’entitat va organitzar, amb la col•laboració del propi Ajuntament d’Almussafes, el VIII Trofeu Nacional Vila d’Almussafes i la primera fase del Trofeu Interclubs.

La pista del Pavelló Poliesportiu Municipal d’Almussafes es va convertir el cap de setmana passat una vegada més en l’epicentre valencià de la gimnàstica rítmica. El Club Esportiu Gimnàstica de la localitat, el CEGA, va repetir com a amfitrió d’una important trobada d’aquesta disciplina esportiva. En aquest cas, la infraestructura pública va ser l’escenari en el qual es va desenvolupar el VIII Trofeu Vila d’Almussafes el dissabte 11 i la primera fase del Torneig Interclubs el diumenge 12.

Les integrants del CEGA continuen ocupant les primeres posicions en les classificacions. El Junior va obtenir l’or en Federació Avançat. L’Aleví va fer el propi en Bàsic, en Absolut i en el Nacional Base. Per la seua banda, el Prebenjamí va superar a la resta d’equips en lliça en Interclubs i en el nacional Base. A més, el Sènior va ser segon en Absolut, sent el Junior, en esta mateixa modalitat, seté, i el conjunt aleví absolut, primer.

En l’apartat individual, Sofia Ortells va quedar primera en la Copa Base Benjamí, Lorena Canosa tercera en la mateixa categoria i Paula Martínez finalitzà setena en Copa Base Juvenil. Finalment, amb el conjunt de Riba-Roja, l’almussafenya i membre del club Maria Di Girolamo, va aconseguir l’or en Primera Categoria. En este Trofeu d’Almussafes participaren gimnastes de diverses províncies com Terol, Conca, Múrcia, Barcelona i Tenerife, així com conjunts que es desplaçaren des d’Andorra.

Dissabte que ve 18 de novembre en Sant Vicent del Raspeig i el diumenge 19 de novembre en el Centre de Tecnificació d’Alacant, les representants de les categories Junior i Aleví competiran en la Fase Final dels seus respectius campionats. Així mateix, els conjunts de Base, Aleví i Juniors lluitaran per aconseguir les primeres posicions en el prestigiós torneig internacional Euskalgym, que es desenvoluparà en la ciutat basca de Vitòria.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.